top of page
unikornia_website_cover_logo.png
Rólunk
unikornia_fotokweb_0609-12.jpg

Személyiségfejlesztő

élménynapok

Személyiségfejlesztő

élménynapok

Az érzelmi intelligencia fejlesztésével jobban megismerhetjük képességeinket, önbizalomra, és pozitív szemléletre tehetünk szert.
 
Ezt a harmóniát hivatott átadni az Unikornia, ahol a fiatalok egy varázslatos környezetben, lovak és unikornisok között játékos módon győzhetik le félelmeiket és válhatnak
egy izgalmas kaland részesévé.

Unikornia,

a harmónia birodalma

Zsebe Zsuzsanna és Bonifert Rita, az Unikornia megálmodói és  játékos fejlesztő coachingot végző oktatói olyan világot teremtettek meg, ahol általános élmény-pónilovaglás helyett a lovakat tanítóként ismerhetik meg a gyerekek. Szakítva a hagyományos lovagoltatással, egy olyan innovatív foglalkozásra hívják a fiatalokat, ahol újra közelebb kerülhetnek a természethez, önmagukhoz és felfedezzék, kibontakoztathassák a bennük rejlő képességeiket.
zsuzsi_rita.png
Figyelem! Az Unikornia élménynapok nem szokványos lovas tábor így
a (még) nem lovas gyerekek számára kifejezetten eredményes. Részvételt követően felmerülhet túladagolt egyszarvú imádat és boldogság dózis.

Unikornia napok
korosztályonként

uni1.png

OVISOK

Óvodások,

4 - 7 éves
korosztály számára

Hamarosan...
uni2.jpg

KICSIK

Alsós iskolások,
7 - 12 éves
korosztály számára

uni3.png

NAGYOK

Felsős és középiskolások
13 - 18 éves

korosztály számára

Ne maradjon le az élménynap időpontokról!
Megéri feliratkozni, hiszen nem csak rögtön informáljuk az új időpontokról, de 5%-os kedvezmény kupont is küldünk ki, amit bármikor beválthat! 
Események

Következő élménynapok:

Nincsenek közelgő események

Legfrissebb

BLOG bejegyzések

unikornianap_20190803_web-24.jpg

Romi anyukája

Ha gyermeked szereti az állatokat, lovakat, mese világot, az egyszerűséget, természetes jó levegőt és fontos számodra szülőként gyermeked érzelmi intelligenciája. Ezzel kapcsolatban egy kis visszajelzés sem jön rosszul, mindenképpen menjetek el. Nagyon kedves, közvetlen csapat vár rátok. A lovak pedig elbűvölőek, Romi sosem került még annyira közel hozzájuk mint Mazsihoz!

Unikornia

Ámon anyukája

Unikornia a lovakkal való másfajta bánásmód megismerése: Nemcsak eszközként , hanem barátként történő alkalmazásuk. Fiúknak is kifejezetten ajánlanám! Mindenképp nagy élmény, a szokásos mindennapokból remekül kiszakítja a gyerekeket. Köszönjük!

unikornia

Jázmin anyukája

Legfőképpen azért tudom ajánlani mindenkinek az Unikornia napokat, hogy megtanulják az önzetlenséget. Ráébredjenek arra, hogy az anyagi dolgok nem is annyira fontosak, ha igaz barátokra is találhatnak a társaikat és az állatokat is beleértve. Én nagyon köszönöm nektek ezt az élményekkel teli napot, a leányzóm még biztos nagyon sokáig fogja emlegetni!

Unikornia

Lili anyukája

Mert ez egy olyan nap, ami tényleg a gyerekekről szól. Lili maximális odafigyelést, törődést kapott, rengeteg pozitív megerősítéssel. Köszönöm :)

Galéria
Kapcsolat

Üzenet

Hírlevél

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre! Hamarosan kiküldjük a friss híreinket és kedvezmény kuponokat!

E-mail üzenet sikeresen elküldve.

UNIKORNIA

2000 Szentendre, Pomázi út 

(Radnóti Miklós utca kereszteződésében 1 km után

egy éles kanyarban jobb oldalon az első lovas farm)

bottom of page