Személyiségfejlesztő

élménynapok

Személyiségfejlesztő

élménynapok

Az érzelmi intelligencia fejlesztésével jobban megismerhetjük képességeinket, önbizalomra, és pozitív szemléletre tehetünk szert.
 
Ezt a harmóniát hivatott átadni az Unikornia, ahol a fiatalok egy varázslatos környezetben, lovak és unikornisok között játékos módon győzhetik le félelmeiket és válhatnak
egy izgalmas kaland részesévé.

Unikornia,

a harmónia birodalma

Zsebe Zsuzsanna és Bonifert Rita, az Unikornia megálmodói és  játékos fejlesztő coachingot végző oktatói olyan világot teremtettek meg, ahol általános élmény-pónilovaglás helyett a lovakat tanítóként ismerhetik meg a gyerekek. Szakítva a hagyományos lovagoltatással, egy olyan innovatív foglalkozásra hívják a fiatalokat, ahol újra közelebb kerülhetnek a természethez, önmagukhoz és felfedezzék, kibontakoztathassák a bennük rejlő képességeiket.
Figyelem! Az Unikornia élménynapok nem szokványos lovas tábor így
a (még) nem lovas gyerekek számára kifejezetten eredményes. Részvételt követően felmerülhet túladagolt egyszarvú imádat és boldogság dózis.

Unikornia napok
korosztályonként

OVISOK

Óvodások,

4 - 7 éves
korosztály számára

KICSIK

Alsós iskolások,
7 - 12 éves
korosztály számára

NAGYOK

Felsős és középiskolások
13 - 18 éves

korosztály számára

Ne maradjon le az élménynap időpontokról!
Megéri feliratkozni, hiszen nem csak rögtön informáljuk az új időpontokról, de 5%-os kedvezmény kupont is küldünk ki, amit bármikor beválthat! 
 

Következő élménynapok:

Nincsenek közelgő események

Legfrissebb

BLOG bejegyzések

Romi anyukája

Ha gyermeked szereti az állatokat, lovakat, mese világot, az egyszerűséget, természetes jó levegőt és fontos számodra szülőként gyermeked érzelmi intelligenciája. Ezzel kapcsolatban egy kis visszajelzés sem jön rosszul, mindenképpen menjetek el. Nagyon kedves, közvetlen csapat vár rátok. A lovak pedig elbűvölőek, Romi sosem került még annyira közel hozzájuk mint Mazsihoz!

Ámon anyukája

Unikornia a lovakkal való másfajta bánásmód megismerése: Nemcsak eszközként , hanem barátként történő alkalmazásuk. Fiúknak is kifejezetten ajánlanám! Mindenképp nagy élmény, a szokásos mindennapokból remekül kiszakítja a gyerekeket. Köszönjük!

Jázmin anyukája

Legfőképpen azért tudom ajánlani mindenkinek az Unikornia napokat, hogy megtanulják az önzetlenséget. Ráébredjenek arra, hogy az anyagi dolgok nem is annyira fontosak, ha igaz barátokra is találhatnak a társaikat és az állatokat is beleértve. Én nagyon köszönöm nektek ezt az élményekkel teli napot, a leányzóm még biztos nagyon sokáig fogja emlegetni!

Lili anyukája

Mert ez egy olyan nap, ami tényleg a gyerekekről szól. Lili maximális odafigyelést, törődést kapott, rengeteg pozitív megerősítéssel. Köszönöm :)

 
 

Üzenet

Hírlevél

UNIKORNIA

2000 Szentendre, Pomázi út 

(Radnóti Miklós utca kereszteződésében 1 km után

egy éles kanyarban jobb oldalon az első lovas farm)

Kapcsolat

E-mail: info@unikornia.hu
Helyszín: Szentendre, Pomázi úti lovas farm (Unikornia)
Tel.: +36 20 776 7428, +36 30 307 6394

©2019 Unikornia. A weboldal a wix.com által készült. Részvételi és ÁSZF-ről itt tájékozódhat.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now