UNIKORNIA élménynapok

KICSIKNEK

Kiknek ajánljuk?

Minden 7-12 éves (illetve elsőtől negyedik osztályos) gyereknek, akiknek szülei fontosnak gondolják, hogy gyeremeküknek ne csak IQ-ja, de az érzelmi intelligenciája is fejlett legyen. Ám ezt legtöbbször az iskolapadban mellékes területnek vélik, pedig ez az egyik kulcs ahhoz, hogy egykoron sikeres és boldog felnőtté váljon.
 

Milyen területeket fejleszt az Unikornia?

Az élménynap alatt a gyerekekek különböző játékokon keresztül tudják fejleszteni az...
- önismeretüket, hiszen ebben a korban kezdenek önálló -gondolatokat rendelkezni, nem csak utánozni;
- képességeiket, hiszen személyiségük lényegi pontja, hogy tisztában legyenek adottságaikkal;
- önbizalmukat, ugyanis minden félelem legyőzőséhez és kitartásukhoz meg kell legyen a magukba vetett hitük;
- érzelmeik kifejezését, mert nincs fontosabb annál, hogy felismerjék és elmondják legbelsőbb érzéseiket
- nyitottságukat és empátiájukat mások felé, annak érdekében, hogy érzékenyek legyenek embertársaikra és a világra;
- koncentrációt és türelmüket, hogy stresszes helyzetekben is tudják kezelni túláradó érzelmeiket
 

Miért pont lovak közelében fejleszthető legeredményesebben gyermeke EQ-ja?

Az élménynapra nem csak lovasokat, de olyan gyerekeket is invitálunk, akik még közömbösek vagy tartanak a lovaktól, esetleg nem volt sok lehetőségük lovak közelében lenni. Ugyanis ezeknek az állatoknak a kisugárzása a programunk keretében óriási változást tud elindítani a gyerekekben, mert sokkal érzelem központúbb tematikára épül, mint egy általános lovasoktatás.
Lovainkat is több éven át képeztük, hogy alkalmasak legyenek arra, hogy lehető legérzékenyebb és legjobb tanítókká váljanak a gyerekek közelében.
Az úgynevezett lóasszisztált oktatás azért egyre sikeresebb, mert a ló az az állat, amelyik a legtisztább és legőszintébb visszajelzést tudja adni, hogy épp milyen érzelmi szinten, milyen hangulatban van a lovasa. Bizonyítottan könnyebben nyílik meg egy gyermek és tárja elénk érzelmeit az állatok és természet közelében. Szinte kivétel nélkül minden gyermekben (még abban is aki tart a lovaktól) elindít egy belső hangot, vonzódást a lovak látványa, amit már csak nekünk, az oktatók segítségével kell bennük szabadjára engednünk.
A lovak körüli feladatok, játékok és akadályok, melyeket létrehoztunk Unikorniában mind arra hivatottak, hogy kilépjenek a gyerekek a komfort zónájukból és koncentráltan, mégis játékosan ismerjék meg magukat olyan helyzetekben, melyekre még nem volt lehetőségük.
 

Miből áll az élménynap?

A fent említett területek fejlődését közvetlenül nem a gyermek érzékeli, ő csak belecsöppen egy olyan világba, ahol minden az unikornisok körül folyik, hiszen az unikornis maga a végtelen belső harmónia mágikus állata és ennek a lénynek szeretnék megszerezni a misztikus erejét a gyerekek. Érkezést követően beavatjuk őket a játékba, ahol egy mese keretében megismerik Unikornia két lovát (az oktatók lovait), akiknek minden álmuk, hogy unikornisokká váljanak, de ehhez a gyerekek segítségét kérik, ugyanis számtalan feladatot kell együtt sikeresen teljesíteniük, a teljesség igénye nélkül kulcsszavakban:
 • Unikornia címerét megrajzolni
 • Csapatot alakítani és megismerni egymás "szuper erejét"
 • Lovak titkait, természetét megismerni
 • Egy lovat rávenni, hogy szabadon kövesse őt bárhová
 • Megtanulni az unikornis táncokat
 • Akadálypályát teljesíteni választott lovukkal
 • Megtalálni a mágikus Unikornia kincsesládát
 

Mit kap gyermeke az élménynapon?

A részvételi díj tartalmazza:
 • ÉTKEZÉST (tízórai, ebéd, uzsonna, korlátlan szörp/limonádé fogyasztás)
 • Elismerő OKLEVELET a nap végén
 • UNIKORNISOS ajándéktárgyakat, melyeket a játékok közben szerezhet meg
 • A szülő pedig elektronikus/szóbeli TÁJÉKOZTATÓT, kiértékelőt mindazokról a meglátásainkról, hogy gyermeke hogyan teljesítette az élménynapot
 • + Igény szerint FOTÓS CSOMAGOT (+ 2.800 Ft), mely kb. 25db digitálisan átadott profi fotót tartalmaz gyermekéről. Testvérek esetében csak 1 db fotós csomag árán kaphat gyermekeiről képeket!
 

Mennyibe kerül?

Az Unikornia élménynap ára: 

10.500 Ft/fő (egy általános coach 1 órás munkadíja árán kínáljuk a 8-9 órás foglalkozást )

További 10% kedvezmény jár a testvérek teljes részvételi díjából, így minden gyermek 10.000 Ft/fő áron vehet részt.

További hasznos információk:

A résztvétel regisztációhoz kötött, jelentkezési határidő élménynap időpontja előtt 2 nappal.
Férőhelyek száma: max. 12 fő
Helyszín: 2000, Szentendre, Pomázi úti lovas farm (Unikornia táblával jelölt)
Időtartam: 9-től 17 óráig
Öltözék, felszerelés: kényelmes, piszkolható szabadidőruha, de nem szükséges lovas felszerelésben (csizma, kesztyű stb. jönni), egyedül ha rendelkezik gyeremeke lovagló kobakkal azt hozhatja magával (de biztosítunk minden gyermek számára). Nagy hőségben, napsütés ellen baseball sapka vagy kalap kötelező!
 
További információkról jelentkezés után e-mailben tájékoztatjuk, de felmerülő kérdés esetén bátran keressen minket elérhetőségeink egyikén.
Jelentkezéssel illetve személyes jelentkezésének rögzítésével kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Szolgáltató eseményeire történő jelentkezési, lemondási, részvételi, valamint szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési szabályokat, és annak minden pontjával egyetért. Bővebben ezen a linken tájékozódhat: https://unikornia.wixsite.com/unikornia/aszf
unikornia_fotokweb_0609-11.jpg
unikornia_fotokweb_0609-71.jpg
unikornia_fotokweb_0609-96.jpg

Következő élménynapok:

Nincsenek közelgő események